Monday, February 19, 2007

Zakon pričakovanja

Na nekem spletnem časopisu, sem zasledila članek o "zakonu pričakovanja", ki uči, da karkoli z zaupanjem pričakujete, se bo tudi uresničilo. Ali veste, da igrate vlogo preroka v svojem življenju? Tako kot si boste napovedali, tako se bo zgodilo. Če boste napovedali negativne dogodke, boste najbolj verjetno razočarani v prihodnosti.
Vaša pričakovanja so odvisna od mnogih stvari. Tudi na druge ljudi okrog vas imajo velik vpliv. Tisto, kar od njih pričakujete, določa vaš odnos do njih in točno tak odnos, negativen ali pozitiven, ljudje izžarevajo nazaj k vam.

Kako lahko torej izkoristite zakon pričakovanja za vaš uspeh?

Pričakujte najboljše! Pričakujte najboljši možni izid vsakega dogodka. Pričakujte najboljše od vaših nadrejenih, podrejenih, sodelavcev, prijateljev, partnerja in otrok. Zavedajte se moči pozitivnih pričakovanj. Naj drugi vedo, da verjamete vanje in da se zavedate njihovihsposobnosti. Kadar ljudje vedo, da nekdo verjame v njih in njihove sposobnosti, vedno dajo vse od sebe. Pripravljeni so tvegati in ohranijo pozitiven odnos.

Tudi od sebe pričakujte najboljše. Zamislite si, da imate neomejen potencial in da lahko dosežete vse, kar si zamislite. vedite, da je vaša prihodnost omejena le z vašo domišljijo. kar ste dosegli do sedaj, je le majhen delček tistega, česar ste dejansko sposobni usvariti.

Prav tako so bili opisani tudi zakoni: zakon vzroka in posledice, zakon prepričanj, zakon privlačnosti in zakon odražanja.
Obljubim, da vam jih bom postopoma razkrivala :)
Do takrat se pa lepo imejte!
Sabina

Friday, February 9, 2007

Energetski raj

Živjo!

Predstavljajte si EKO hišo - center nekje v naravi, z velikim vrtom... Vrt, ki bi imel energetske kotičke, na katerih bi meditirali se sproščali in napolnili z energijo. Tak center bi obiskovali, ko bi potrebovali energijo za nov življenjski korak, ko bi morali sprejeti velike življenske odločitve ali preprosto takrat, ko bi potrebovali mir in bi bili radi sami s seboj v globoki tišini. V centru bi potekale raziskave, kako energija deluje in vpliva na vaše življenje. Raziskovali bi tehnologijo kvalitetnega življenja. uživali bi notranji mir in se učili kako biti srečen, kako se znebiti strahov in kako zaživeti v svobodnem duhu!
Tak center bi delal "čudeže". Tak bo Life Research Center!
Vizija je tu!
Vendar je potrebno začeti na začetku in korak za korakom napredovati...
Zato za začetek potrebujem le nek manjši prostor v mirnem okolju...
Prosim, če kdo ve za tak prostor, ki ga lahko najamem ali odkupim, naj mi javi...
( gsm:040 730 308, e-mail:sabinasusnik@gmail.com)
Res mi bo v veliko pomoč!
Hvala! :)
Lepo bodite, če pa vas zamika meditacija v Life Resesarch Centru, ki že deluje ( sicer, ne še v taki obliki, kot je zgoraj opisano ), ste lepo vabljeni!

Sabina

Thursday, February 1, 2007

Life Research Centre

Jupii! Uspelo mi je! Naredila sem internetno stran za Life Research Centre.
Page si lahko ogledate na naslovu www.novo-zivljenje.com

Prišel je moj čas... Čas, da tudi jaz nekaj naredim za tale naš svet :). Moralni občutek izpolnitve, ki je že dolgo tlel v mojem srcu, počasi prihaja na plan. Velik korak, velika odločitev zame... Prav mi bo prišla vsaka vaša podpora, dragi moji prijatelji... Veliko poguma potrebujem in moči, da spustim svoje strahove, ki se mi stalno porajajo in ne dajo miru. Pa vendar, kljub temu je to namen, da naredim ta korak, saj mi bo prinesel polno izkušenj, pa še strahu se bom otresla. :)

Pravijo, da je vedno treba it naprej... Kam greste vi? Kam ste namenjeni, ve vsak zase. Če kdo kaj potrebuje naj mi javi. Vedno sem tu, Vam na vojo.

Kot sem že v prejšnjem postu pisala, bi tudi v tem oemenila idejo o časopisu za dvigovanje zavesti. To je še vedno vroča tema. Ekipa se že sestavlja in h sodelovanju ste vabljeni tudi Vi! če ste si želeli kdaj deliti kakšno zgodbico ( lahko je to vaša osebna-življenjska izkušnja, ali pa izmišljena zgodbica, ki ste jo nekoč nekej prebrali in vam je dala misliti ), z drugimi ljudmi, ali pa ste mnenja, da bi lahko kakšna vaša življenska izkušnja pomagala še komu, mi jo pošljite in jo bomo z veseljem objavili. Imena za časopis še ne vem. Verjetno se mora sama ideja še malo "stenstat" in potem bo tudi naslov prišel :). Če ima kdo kakšno idejo, dobrodošel...
Če ste opazili te fotografije, ki so vstavljene v post, to so fotke z mojih "weekand potovanj" po Sloveniji. Slovenija je lepa, raziščite jo kdaj...

Če pa vas bolj privljači popotovanje po svetu, vam priporočam, da si ogledate tudi blog mojega dobrega prijatelja Grega, na naslovu: http://www.gregasworld.blogspot.com/. Na njem boste našli zanimive prigode junaka Grega :). Fant ima res veliko izkušenj in za svoja leta je prepotoval že vilko dežel. Celo potopisno predavanje bo imel o svojem zadnjem potovanju v Avstralijo. Predavanje bo v STA caffe-ju, ( Trga Ajdovčšina 1, Ljubljana ) 28. februararja 2007. Še mene boste videli tam z didgeridoojem ( saj upam, da se tako napiše :)

Uf, to bo za danes vse...

Lepo se imejte, pa veliko se smejte :)